Ruimte huren

Beschikbaar voor cursus, therapie of vergadering

De Oase heeft twee mooie accommodaties in de voormalige stal, losstaand van het woonhuis. Hier kunt u in alle rust werken met groepen mensen of in een-op-een situaties in therapie. Er zijn goede sanitaire voorzieningen met stromend warm en koud water (3 toiletten, 3 douches).

Ook de tuin met het bos en de waterpartijen biedt ‘s zomers ruime gelegenheid om tot rust te komen in de pauzes van een vergadering of cursus.

De Stalzaal

Stalzaal 02Stalz 01

 

 

 

 

 

 

 

Wil je een cursus / workshop geven of vergadering beleggen in een rustige en aandachtige omgeving, dan is De Oase hiervoor een uitgelezen plek.
De voormalige stal biedt met zijn 81 m2 en keukentje een goede mogelijkheid om groepen te herbergen.

De Serrezaal 

Serrezaal 02

 

 

 

 

 

Deze ruimte is gebouwd op de fundamenten van de voormalige hooischuur. De oorspronkelijke vijfhoekige vorm is tijdens de herbouw bewaard gebleven. Van de vijf zijden worden er drie door glas gevormd. Met een oppervlakte van ca. 45 m2 is deze ruimte uitstekend geschikt voor het geven van kleine groepen, het houden van vergaderingen en, het geven van consulten.

 

Onze ruimte voor pauzes en maaltijden
Maaltijden, lunches en bijvoorbeeld een soep met brood kan door ons verzorgd worden.

Bij geschikt weer is het gebruik van de mooie bostuin met zijn vijverpartijen en vergezichten (1,3 ha) een mooie aanvulling waarvan gebruik gemaakt kan worden. Zowel om de workshops deels buiten te laten plaatsvinden als tijdens de pauzes.

 

Tarief:

Tarieven zijn afhankelijk van de vraag die steeds wisselt.
In overleg is in de basis alles mogelijk.